ODRŽAVANJE PREZENTACIJA

Sa Manijom nikada niste prepušteni sami sebi. Po najpovoljnijim cenama Vam pružamo usluge održavanja sajtova rađenih na JOOMLA platformi, bez obzira da li su izašli iz Manijine kuhinje ili ih je odradio "komšijin mali"

DOŽIVOTNA GARANCIJA

Za sve sajtove koji su delo Manijinih dizajnera i programera nudimo Vam DOŽIVOTNU GARANCIJU za funkcionisanje programskog koda i elemenata dizajna. Doživotna garancija se ne odnosi na probleme u funkcionisanju sajtova izazvanih promenama u web pretraživačima ili promenama u postavkama hosting servera odrađenih od strane hosting provajdera, ali ukoliko imate potrebu možemo se prihvatiti rešavanja i takvih problema po najpovoljnijim uslovima.

AŽURIRANJE SADRŽAJA

Možete nam se obratiti za sve promene koje je potrebno izvršiti na tekstualnim, grafičkim i audio sadržajima Vaših sajtova. Izmene i osvežavanje podataka ćemo izvršiti po najpovoljnijim cenama koje se mogu kretati od 3 do 6 EUR po radnom satu, u zavisnosti od toga da li ste sa nama unapred dogovorili neki paket održavanja ili je reč o plaćanju nakon odrađenog posla.


SAMOSTALNO AŽURIRANJE SADRŽAJA SAJTOVA

Ovo je opcija koju možemo implementirati na Vaš sajt po ceni od svega 100 EUR. Ona će Vam pružiti  mogućnost samostalnog i potpuno besplatnog menjanja i uređivanja sadržaja na Vašem sajtu. Za obavljanje ovih poslova Vam nije potrebno bilo kakvo prethodno poznavanje web dizajna i programiranja.

DODAVANJE NOVIH FUNKCIJA

Jednom odrađen Manija sajt nije za sva vremena završena priča. U svakom trenutku Vam na internet prezentaciju možemo ubaciti nove funkcije i to po cenama koje bi važile kao da se funkcije implementiraju u trenutku prvobitne izrade sajta.

INTERVENCIJE PROGRAMERA I WEB DIZAJNERA

Naši programeri i web dizajneri u svakom trenutku mogu izvršiti modifikacije koje želite na Vašoj internet prezentaciji a koje nisu obuhvaćene prethodno navedenim uslugama. Radni sat programera i web dizajnera košta 7 EUR.
 
Pogledajte CENE ODRŽAVANJA PREZENTACIJA i uverite se da smo najpovoljniji.