GOOGLE OPTIMIZACIJA

Google optimizacija je proces prilagođavanja Vašeg sajta najznačajnijem internet pretraživaču, GOOGLE-u. Neka se Vaša internet prezentacija nađe na vrhu GOOGLE liste

ZAŠTO GOOGLE OPTIMIZACIJA?

Razlozi za GOOGLE OPTIMIZACIJU su vrlo jednostavni. Kada nešto pretražujete na GOOGLE-u najverovatnije ćete dobiti na hiljade rezultata, međutim najčešće ćete kliknutin na neki od linkova koji se nalaze na prvoj strani i to pri njenom samom vrhu. Nekada ćete doći i do druge stranice rezultata, pa čak i do treće, ali gotovo nikada nećete izabrati link koji se nalazi na recimo dvadesetoj strani.
Postoje brojni faktori koji utiču na poziciju internet prezentacije na GOOGLE pretrazi, nisu svi pod našom kontrolom, ali na neke možemo uticati. Čak i da posetilac ne klikne na Vaš link, samo pojavljivanje na prvim stranicama pretrage će imati izvestan markentiški efekat.


Manija Vam nudi dve vrste usluga GOOGLE OPTIMIZACIJE, bez obzira na to da li smo Vam sajt uradili mi ili neko drugi:

  • OSNOVNA GOOGLE OPTIMIZACIJA je GOOGLE OPTIMIZACIJA koju svi naši klijenti dobijaju besplatno pri izradi internet prezentacija.
  • NAPREDNA GOOGLE OPTIMIZACIJA je značajno napredniji oblik prilagođavanja i slobodno se može smatrati procesom koji se permanentno obavlja.

Ono što vam nezavisno od GOOGLE OPTIMIZACIJE može pružiti prečicu do vrha prve GOOGLE stranice je reklamiranje na GOOGLE-u. Naravno i to je jedna od usluga koju Vam možemo pružiti, a ukoliko Vas zanima pogledajte i našu ponudu vezanu za INTERNET MARKETING.

Pogledajte detaljnije CENE GOOGLE OPTIMIZACIJE.