WEB DIZAJN

Manija predstavlja polazno i finalno odredište za sva pitanja vezana za predstavljanje Vas i Vašeg biznisa na internetu. Godinama sticano iskustvo u izradi internet prezentacija, web programiranju, pa i u samom biznisu smo pretočili u ponudu koja će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

ŠTA VAM NUDIMO?

Zahvaljujući korišćenju napredne Joomla platforme, PHP programiranja i MySQL baza podataka u stanju smo da Vam ponudimo vrhunski dizajn i funkcionalne internet prezentacije i to kako one po cenama od svega 55 EUR, tako i standardne i one najkompleksnije, namenjene organizovanju prodaje preko interneta. Naravno naša ponuda se tu ne završava, sa nama nikada nećete biti ostavljeni na cedilu jer Vam u oblasti WEB DIZAJNA nudimo i usluge održavanja internet prezentacija i njihove optimizacije za Google pretragu.


Našu WEB DIZAJN ponudu čine:

  • EKSPRES SAJTOVI - Izaberite neki od unapred definisanih šablona internet prezentacija, izaberite boje i fontove i eto Vam web sajta za svega 55 EUR uz godinu dana besplatnog hostinga.
  • MANIJA SAJTOVI - Pustite Vašoj mašti na volju. Bez ograničenja po pitanju dizajna i funkcija koje želite imati na Vašem web sajtu možete dobiti internet prezentacije po cenama počev od 120 EUR uz besplatnu internet adresu (.com, .org, .net, .info) i godinu dana besplatnog hostinga.
  • DINAMIČKI SAJTOVI - Najkompleksiniji sajtovi koji Vam omogućavaju da sa posetiocima ostvarite potpunu interakciju. Pretraživači, forme za komunikaciju, forumi, chat, baze podataka i internet prodaja samo su neke od opcija koje Vaša internet prezentacija može imati.
  • ODRŽAVANJE PREZENTACIJA - Obezbedićemo da sadržaji na Vašim internet prezentacijama uvek budu ažurni, a same prezentacije funkcionalne.
  • GOOGLE OPTIMIZACIJA - Želite li da GOOGLE zna za Vas? Želite li da budete na vrhu Google pretrage? Kontaktirajte nas!